You are here

NdP Jornada Joves CEDE "Talento en crecimiento" 15/02 Barcelona

×

Error message

Notice: Undefined index: city in custom_main_menu_build_form() (line 102 of /home/talentoencrecimiento/www/sites/all/modules/custom/custom_main_menu/custom_main_menu.module).

AddThis

16/02/2017

L’Auditori del Caixaforum ha acollit aquest matí una nova Jornada de CEDE 

“És imprescindible treballar en allò que t’agrada” 

  • Els ponents de l’edició celebrada a Barcelona de la Jornada de Joves “Talento en crecimiento” han insistit en la importància de conjugar passió i professió a l’hora de traçar una carrera professional. 
  • Més de 200 estudiants universitaris i de formació professional han participat a la Jornada i han tingut oportunitat de traslladar les seves inquietuds als directius, emprenedors i experts, que han brindat les seves experiències i coneixements als joves. 
  • L’acte ha estat possible gràcies al patrocini d’Agbar i de l’Obra Social ‘la Caixa’ i ha comptat amb la col·laboració de Deloitte, Fundació Bertelsmann, Human Age Institute by ManpowerGroup i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). 

 

Barcelona, 15 de febrer de 2017.- La CEDE (Confederación Española de Directivos y Ejecutivos) ha organitzat aquest matí al Caixaforum de Barcelona una nova Jornada de “Talento en crecimiento” per promoure l’ocupabilitat dels joves. Talent, lideratge, aptitud, actitud i perseverancia han estat alguns dels principals conceptes que s’han repetit al llarg del matí. 

Ramon Adell, vicepresident de CEDE, ha donat la benvinguda als joves en nom de l’entitat i dels directius que la formen, destacant la combinació de 3 elements: formació, habilitats i valors. A continuación, Juan Carlos Cubeiro, Head of Talent de ManpowerGroup, ha parlat de talent com la barreja de “Capacitat per compromís en el context adequat”. Cubeiro ha insistit en la necessitat de formació constant i en l’actitud, com a barreja d’emocions, llenguatge i postura, a l’hora de fer front a qualsevol repte professional i personal. 

El director de Recursos Humans de Deloitte, Luis López, ha compartit amb els joves la idea de que “no existeix l’empresa perfecta, sino aquella que encaixa amb les expectatives de cada persona”. Entre les competències, López ha destacat “el treball en equip, la capacitat d’adaptació, el positivisme, la capacitat d’aprenentatge i la capacitat d’influència”. 

A la segona part de la Jornada, els emprenedors Luis Torra, strategy advisor at Panda Agriculture, i Pepe Raventós, director general de Raventós i Blanc, han compartit amb els estudiants alguns dels moments de la seva trajectòria que els han dut fins a les seves posicions actuals, animant-los a “anar contracorrent i seguir els propis instints”. Lluc Pejó, director de Desenvolupament, Programes i Marketing de l’Escola de l’Aigua, ha donat varies claus als estudiants sobre la seva idea de lideratge i capacitats a l’hora de traçar una trajectòria laboral. “Les idees estan sobrevalorades; el que és difícil és dur-les a terme”, a dit. 

Per finalitzar, Francisco Belil, vicepresident de la Fundació CEDE, Felipe Campos, director general de l’Associació Ítaca, i Olga Felip, arquitecta, han posat la seva experiència a disposició dels joves estudiants per resoldre els seus dubtes sobre orientació professional. 

L’actor Manel Piñero ha conduït l’acte en el que han participat 200 joves estudiants de les universitats i centres de FP de Barcelona. 

Aquesta Jornada ha estat possible gràcies al patrocini d’AGBAR i Obra Social “la Caixa” i la col·laboració de Deloitte, ManpowerGroup, la Fundació Bertelsmann i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). 

Actualment, la CEDE, presidida per Isidre Fainé, representa a més de 154.000 directius de 42 associacions de diversos sectors i àmbits territorials de l’Estat.